Όλα τα Προϊόντα
  • Jim.M
    Άριστη ναυτιλία. η πολύ γρήγορη απάντηση στον πωλητή ερωτήσεων AAA+++++ θα κάνει επιχειρήσεις με πάλι.
  • Giovanni S.
    Έξοχο venditore, affidabile, veloce sulla tutto insomma spedizione ..... εντάξει: -)
  • Rayner Λ
    Σας ευχαριστούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το προϊόν. Όλα έφθασαν στον άριστο όρο.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sara,Coco,Shirley,Eno,Chris, Susan, Vicky
Τηλεφωνικό νούμερο : +86-0755-25403809
WhatsApp : +8613684920569

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Jiutech
Πιστοποίηση CE & FCC
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής T/T, γραμμάριο χρημάτων
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

Volvo διαγνωστικό λογισμικό

,

Το εργαλείο διάγνωσης φορτηγά Volvo

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Διεπαφή 9998555+Laptop (Dell D630) +PTT (1,12) +VCADS της VOLVO VCADS (2,4)

VOLVO VCADS & διεπαφή 9998555 της VOLVO για το φορτηγό της VOLVO και τον εκσκαφέα της VOLVO

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 0

Γλώσσες: Αγγλικά, ουγγρικά, ολλανδικά, δανικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά, γερμανικά, ολλανδικά, νορβηγικά, πολωνικά, ρωσικά, τουρκικά, γαλλικά, τσεχικά, σουηδικά, ιαπωνικάΔιαγνωστικό πρόγραμμα με σκοπό να διαβάσει και να καθαρίσει τους κώδικες ελαττωμάτων.
Επαναπρογραμματίστε ECM τις παραμέτρους και ECMS
Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ξεκλειδώνονται για τους ακόλουθους κατασκευαστές
Εταιρία φορτηγών της VOLVO
Εταιρία λεωφορείων της VOLVO
VOLVO Penta
Εξοπλισμός κατασκευής της VOLVO


FAW
CNHTC
COem

Η VOLVO VCADS υπέρ το 2.35.00 προσφέρει ένα άριστο εργαλείο λογισμικού για να βοηθήσει τους πελάτες και τα bodybuilders στην εκτέλεση της διαγνωστικής εργασίας τους για τις μηχανές της VOLVO.

Ο PTT είναι μια βασισμένη στα WINDOWS διαγνωστική εφαρμογή με σκοπό ειδικά να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος μηχανών προγράμματος. Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει το VN, το VT, VHD, το WG, WX και το εναλλασσόμενο ρεύμα από το πρότυπο έτος 98 προς τα εμπρός.


Οι δοκιμές για την επισήμανση ελαττωμάτων των μηχανών της VOLVO D7C, D11F, D12B, D12C, D12D, D13F, D16D και D16F ενσωματώνονται στο PTT.


Πολλά funtions στα σημερινά σύγχρονα οχήματα ελέγχονται από τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου (ESUs). Τα ECU ελέγχουν τα συστατικά όπως η μηχανή, η ενοργάνωση και ορισμένα funtions οχημάτων. Ο PTT είναι μια εργαλειοθήκη που συσσωρεύει τις διαγνωστικές (VCADS) και εφαρμογές επισκευής (καθοδηγημένα διαγνωστικά) μαζί κάνοντας την ένα σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία για τους τεχνικούς. Ο κύριος σκοπός του PTT είναι να υποστηρίξει τη διαγνωστική & διαδικασία επισκευής και να διευκολύνει τους τεχνικούς να εργαστούν με τα εργαλεία παρεχόμενα. Ο PTT παρέχει την πρόσβαση στο όχημα και τον προγραμματισμό παραμέτρου, τις πληροφορίες υπηρεσιών και τα διαγνωστικά
Η ελίτ VCADS είναι παράθυρα - εργαλείο λογισμικού βάσεων που αναπτύσσεται για να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος προγράμματος στα ECU της VOLVO.


Το λογισμικό ελίτ VCADS εγκαθίσταται σε ένα PC. Το PC συνδέεται με το συνδετήρα επικοινωνίας στο όχημα μέσω της διεπαφής επικοινωνίας (αριθμός μερών της VOLVO 9998555).
Η ελίτ VCADS παρέχει τις δοκιμές και τις βαθμολογήσεις για τα οχήματα της VOLVO που είναι εξοπλισμένα με την ηλεκτρονική “98 οχημάτων (VECTRO ΙΙ) ή την έκδοση 2 τον ηλεκτρονικό έλεγχο systtems. Η εφαρμογή αποτελείται από διάφορες γραφικές διεπαφές standrd, όπως οι γραφικές παραστάσεις και οι συνεχείς επιδείξεις των τιμών παραμέτρων. Οι διαδικασίες οργανώνονται στις επιλογές σύμφωνα με τις ομάδες λειτουργίας. Περίπου ECU έχουν τις μεταβλητές παραμέτρους που μπορούν να είναι χρήση για να ρυθμίσουν ή να προσαρμόσουν ορισμένες λειτουργίες. Τα ECU της VOLVO έχουν συχνά δύο τύπους παραμέτρων: Παράμετροι πελατών και paameters οχημάτων.
Οι παράμετροι πελατών μπορούν να προγραμματιστούν τοπικά χρησιμοποιώντας την ελίτ VCADS. Οι παράμετροι οχημάτων genarally χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν το όχημα όταν χτίζεται και η αλλαγή αυτών των παραμέτρων απαιτεί μια σύνδεση σε VDA (διοίκηση στοιχείων οχημάτων) στη VOLVO. Αυτές οι παράμετροι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να διαβαστούν ή programmedwith ελίτ VCADS. Αυτές οι αλλαγές πρέπει να είναι απόδοση από έναν έμπορο φορτηγών της VOLVO.

Ρυθμίσεις και βελτιώσεις
Υποστήριξη για τη νέα γλώσσα: Ταϊλανδικά
Υποστήριξη για τα νέα μοντέλα: ΛΦ και????????
Ο διάλογος επιλογής στις επιλογές εργαλείων έχει ενημερωθεί.
Οι με το χέρι εισαγμένες σειρές πλαισίων επικυρώνονται στον τοπικό υπολογιστή.
Δυνατότητα να διορθωθούν οι τιμές παραμέτρου που είναι ανακριβείς σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Οι παράμετροι με τις τιμές που είναι άκυρες είναι μαρκαρισμένες με το κόκκινο χρώμα. Προηγουμένως, αυτή η κατάσταση προκάλεσε ένα λάθος που παρεμπόδισε τον προγραμματισμό παραμέτρου.
Το εργαλείο γραφείων βοήθειας ενημερώνεται. Οι ενέργειες 1 - τηλεφωνικοί κατάλογος και 3 αναπροσαρμογών - τύπος σύνδεσης αλλαγής βρίσκονται κάτω από 1 - κεντρικές τοποθετήσεις επικοινωνιών.
Οι εκστρατείες που έχουν μεταφορτωθεί στον ενδιάμεσο τρόπο αποθήκευσης αλλά δεν αναφέρονται, μετά από 30 ημέρες, θα αναφερθούν όπως δεν εκτελούνται για λόγους ασφάλειας.
Εάν ο αριθμός μερών υλικού στη μονάδα ελέγχου διαφέρει από τον αριθμό μερών υλικού που αποθηκεύεται στα κεντρικά συστήματα, VCADS υπέρ θα ελέγξει αυτόματα εάν υπάρχει μια κατάλληλη εξάρτηση μετατροπής διαθέσιμη. Εάν αυτό συμβαίνει, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται ζητώντας από το χρήστη για να τρέξει την εξάρτηση μετατροπής.
Νέα διαδικασία για τη μεταφόρτωση των νέων εκδόσεων VCADS υπέρ.
Εάν υπάρχει αχρησιμοποίητο ή μη καταγγελθε'ν λογισμικό που αποθηκεύεται στην ενδιάμεση αποθήκευση, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί και θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες.
Κείμενο βοήθειας που ενημερώνεται με τις οδηγίες για τον προγραμματισμό παραμέτρου από τα πρότυπα, το νέους διάλογο επιλογής και τις πληροφορίες για τη νέα λειτουργία στην ενδιάμεση αποθήκευση.
Ο χειρισμός εκστρατείας θα αναφερθεί από τώρα αφότου τελειώνουν τον προγραμματισμό και όχι στην επόμενη επικυρωμένη σύνδεση στα κεντρικά συστήματα.
Η εξάρτηση μετατροπής λειτουργίας έχει χωριστεί σε δύο διαδικασίες: Εξάρτηση μετατροπής και βοηθητική εξάρτηση.
Σχετικές με οι τον παλμογράφο διαδικασίες για το ειδικό εργαλείο 88890040 έχουν ενημερώσει το λογισμικό παλμογράφων.
Νέα έκδοση Perf: εφαρμογή απόδοσης. Αριθμός έκδοσης: 2.5.3.
Οι ακόλουθες διαδικασίες έχουν προστεθεί ή έχουν ενημερωθεί σε VCADS υπέρ:


17012-3, 1700-21-03-02 κώδικες ελαττωμάτων
17054-3, βοηθητική εξάρτηση 1700-22-03-06
20006-3, 2000-08-03-06 20006-3 στατιστικές στοιχείων μηχανών
2374-08-03-02, 23712-3 εγχυτήρες που αποκλείονται, χειρωνακτικός
Υποστήριξη για τον αετό το (DE) του Dennis


Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 1Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 2

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 3Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 4

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 5Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 6

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 7Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 8

Η VOLVO VCADS διασυνδέει 9998555 + lap-top + PTT 9