Όλα τα Προϊόντα

JIU TECH Enterprise Co., Ltd

  • Κίνα JIU TECH Enterprise Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες: JIUTECH
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 2 Million-3 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 1996
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

Η επιχειρηματική Co. τεχνολογίας JIU, ΕΠΕ ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή των αυτόματων διαγνωστικών ανιχνευτών και των αυτόματων εργαλείων συντήρησης για χρόνια. Παρέχουμε τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας και την υπηρεσία για τους πελάτες μας. Ο cOem, ODM που κατασκευάζει την υπηρεσία για την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο εκτιμάται. Τα προϊόντα μας έχουν παραδοθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ωκεανία, σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας μας τις ετήσιες πωλήσεις προς εξαγωγή $2 εκατομμυρίων πέρυσι.

 

 Έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων

 

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα αυτόματα διαγνωστικά εργαλεία, το keyless μακρινό ελεγκτή αυτοκινήτων, το βασικό κοχύλι αυτοκινήτων, το βασικό, μακρινό πολύγραφο βασικού, τηλεχειρισμού αναμεταδοτών και άλλα αυτόματα εργαλεία κ.λπ. συντήρησης. Για να εξασφαλίσουν τη συνέπεια της ποιότητας των προϊόντων μας, QC μας τα μέλη με την εμπειρία πέντε ετών ελέγχουν κατά μέσο όρο την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής.

 

Προσφέρουμε επίσης μια εξουσιοδότηση ενός έτους.

 

Έμφαση στη διαχείριση
Επιμένουμε στο υψηλό πρότυπο, επιστημονικές σκέψεις ανάπτυξης, που αφιερώνονται στη συνέχιση της συνεχούς δημιουργικότητας της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Στηργμένος στους προηγμένους εξοπλισμούς και την υψηλή & σταθερή ποιότητα, έχουμε εγκριθεί από ISO9001: 2000, FCC, CE. Ωφελούμε όλους τους πελάτες μας χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα της ποιότητας των προϊόντων.

 

Κατέχουμε ένα εργοστάσιο 800 τετραγωνικός-μετρητών που εξοπλίζεται με πέντε γραμμές παραγωγής. Ο προηγμένος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τις αυτόματες γραμμές τσιπ SMT, χωρίς σκόνη κενό που ξαναγεμίζει τις μηχανές και τις χωρίς σκόνη μηχανές κενής συσκευασίας. Παράγουμε 1, 000 μονάδες κάθε μήνα. Η χρονική ανοχή παράδοσής μας είναι μόνο μια ή τρεις εργάσιμες ημέρες για τα τυποποιημένα προϊόντα μας. Η χρονική ανοχή προϊόντων cOem είναι μόνο μέσα σε 2 εβδομάδες.

 

Η παροχή των καλύτερων προϊόντων και της καλύτερης υπηρεσίας είναι ο στόχος επιχείρησής μας. Ελάτε σε επαφή με μας σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο και αρχίστε με μια μικρή διαταγή, θα βρείτε ότι είμαστε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας.

Ιστορία

Η επιχειρηματική Co. τεχνολογίας JIU, ΕΠΕ ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή των αυτόματων διαγνωστικών ανιχνευτών και των αυτόματων εργαλείων συντήρησης για χρόνια. Κατέχουμε ένα εργοστάσιο 800 τετραγωνικός-μετρητών που εξοπλίζεται με πέντε γραμμές παραγωγής. Ο προηγμένος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τις αυτόματες γραμμές τσιπ SMT, χωρίς σκόνη κενό που ξαναγεμίζει τις μηχανές και τις χωρίς σκόνη μηχανές κενής συσκευασίας. Παράγουμε 1, 000 μονάδες κάθε μήνα. Η χρονική ανοχή παράδοσής μας είναι μόνο μια ή τρεις εργάσιμες ημέρες για τα τυποποιημένα προϊόντα μας. Η χρονική ανοχή προϊόντων cOem είναι μόνο μέσα σε 2 εβδομάδες.

Υπηρεσία

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα αυτόματα διαγνωστικά εργαλεία, το keyless μακρινό ελεγκτή αυτοκινήτων, το βασικό κοχύλι αυτοκινήτων, το βασικό, μακρινό πολύγραφο βασικού, τηλεχειρισμού αναμεταδοτών και άλλα αυτόματα εργαλεία κ.λπ. συντήρησης.

Η ομάδα μας

Στηργμένος στους προηγμένους εξοπλισμούς και την υψηλή & σταθερή ποιότητα, έχουμε εγκριθεί από ISO9001: 2000, FCC, CE. Ωφελούμε όλους τους πελάτες μας χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα της ποιότητας των προϊόντων.

Αφήστε ένα μήνυμα