No.16 κτήριο, βιομηχανικό πάρκο Tongfu, περιοχή Nanshan, Shenzhen, Κίνα.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταVolvo Vcads

Σούπερ Volvo Vcads 9998555 με το Dell D630 με PTT λογισμικό για Volvo φορτηγό εκσκαφείς πεντα

Σούπερ Volvo Vcads 9998555 με το Dell D630 με PTT λογισμικό για Volvo φορτηγό εκσκαφείς πεντα

  • Super Volvo Vcads 9998555 with Dell D630 With PTT Software for Volvo truck excavator penta
  • Super Volvo Vcads 9998555 with Dell D630 With PTT Software for Volvo truck excavator penta
  • Super Volvo Vcads 9998555 with Dell D630 With PTT Software for Volvo truck excavator penta
 • Super Volvo Vcads 9998555 with Dell D630 With PTT Software for Volvo truck excavator penta

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Jiutech
  Πιστοποίηση: CE & FCC

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Τιμή: Best Price
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
  Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
  Όροι πληρωμής: T/T, γραμμάριο χρημάτων
  Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Η έξοχη VOLVO Vcads 9998555 με τη Dell D630 με το λογισμικό του PTT για το penta εκσκαφέων φορτηγών της VOLVO διαγνωστικό

  Σούπερ Volvo Vcads 9998555 με το Dell D630 με PTT λογισμικό για Volvo φορτηγό εκσκαφείς πεντα

  Σούπερ Volvo Vcads 9998555 με το Dell D630 με PTT λογισμικό για Volvo φορτηγό εκσκαφείς πεντα

   

  Σούπερ Volvo Vcads 9998555 με το Dell D630 με PTT λογισμικό για Volvo φορτηγό εκσκαφείς πενταΗ εταιρία φορτηγών της VOLVO είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βαρέων καθηκόντων εμπορικό σήμα φορτηγών στον κόσμο, και εξόπλισε πλήρως από όλο το είδος ηλεκτρονικών συστημάτων. Η γνήσια υπηρεσία της VOLVO εκτελείται πάντα από τους ειδικευμένους και εκπαιδευμένους μηχανικούς χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία και τα γνήσια μέρη της VOLVO. Είτε στο εργαστήριο της VOLVO είτε από μια ομάδα ακρών του δρόμου υπηρεσιών δράσης της VOLVO.

  VCADS υπέρ (με τη βοήθεια υπολογιστή διαγνωστικοί σύστημα και προγραμματισμός οχημάτων), VTT (εργαλείο τεχνολογίας της VOLVO), RTT (εργαλείο τεχνολογίας), PTT (εργαλείο τεχνολογίας ασφαλίστρου), είναι το μετέπειτα εργαλείο αγοράς για τα διαγνωστικά, τη βαθμολόγηση, και την υποστήριξη προγραμματισμού. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται κατά την εργασία στα οχήματα με την ηλεκτρονική το 1992 μηχανών της VOLVO και αργότερα. Αυτό το εργαλείο ενισχύει τις διαγνωστικές και ιδιότητες προγραμματισμού του οχήματος. Χρησιμοποίηση της σύνδεσης πληροφοριών J1587/1708. VCADS υπέρ έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει το στόχο όπως η δοκιμή συμπίεσης μηχανών, η βαθμολόγηση της συστάδας οργάνων, και ο προγραμματισμός των παραμέτρων λογισμικού και πελατών. Επίσης ο προσαρμοστής επικοινωνίας μας πιθανός να χρησιμοποιήσει καταδίωξη μηχανών με MATRIS» και σύστημα πληροφοριών .MATRIS - ο σκοπός της εφαρμογής είναι να συλλεχθούν οι τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα του εξοπλισμού κατασκευής της VOLVO σε λειτουργία και να παρουσιαστούν οι πληροφορίες στο χειριστή, και να διαβιβαστούν σε ορισμένες περιοχές, όπως το κύριο γραφείο των πληροφοριών κατασκευής Equipment.The της VOLVO συσσωρεύεται και αποθηκεύεται σε ECU (επεξεργαστής) μιας μηχανής κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της μηχανής. Η διαδικασία τις πληροφορίες καλείται ανάγνωση. Η επεξεργασία των πληροφοριών στο συνταγμένο υλικό παρουσίασης στο PC δίνει μια περιεκτική κατανόηση για τη χρήση και την ποιότητα των μηχανών
  Datalink διεπαφή που παράγει την επιχείρησή μας για την υπέρ» εργασία «Vcads καλά με όλα τα προϊόντα φορτηγών της VOLVO από το 1992 τώρα στις ημέρες.
  Επίσης datalink μας ο προσαρμοστής (συσκευή διεπαφών/μεταφραστών), (με τα διαφορετικά καλώδια σύνδεσης) και το πρόγραμμα «Vcads υπέρ» μπορούν να επικοινωνήσουν με τους φορτωτές της «VOLVO» φορτηγών, λεωφορείων και κατασκευής, εκσκαφείς, μεταλλουργικές ξύστρες (ψάξτε τον πλήρη κατάλογο).
  Αυτός ο προσαρμοστής υποχωρητικός με 9998555 (φραγμός επικοινωνίας), και συστημένος για τη βαρέων καθηκόντων εργασία.


  Ισχύστε για τη DELL D630 (αγγλικά)

  Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει το VN, το VT, VHD, το WG, WX και το εναλλασσόμενο ρεύμα από το πρότυπο έτος “98 μπροστινά.
  Η VOLVO VCADS υπέρ το 2.40.00 προσφέρει ένα άριστο εργαλείο λογισμικού για να βοηθήσει τους πελάτες και τα bodybuilders στην εκτέλεση της διαγνωστικής εργασίας τους για τις μηχανές της VOLVO.
  Οι δοκιμές για την επισήμανση ελαττωμάτων των μηχανών της VOLVO D7C, D11F, D12B, D12C, D12D, D13F, D16D και D16F ενσωματώνονται στο PTT.

  VCADS είναι παράθυρα - εργαλείο λογισμικού βάσεων που αναπτύσσεται για να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος προγράμματος στα ECU της VOLVO.

  VCADS παρέχει τις δοκιμές και τις βαθμολογήσεις για τα οχήματα της VOLVO που είναι εξοπλισμένα με την ηλεκτρονική “98 οχημάτων (VECTRO ΙΙ) ή την έκδοση 2 τον ηλεκτρονικό έλεγχο systtems. Η εφαρμογή αποτελείται από διάφορες γραφικές διεπαφές standrd, όπως οι γραφικές παραστάσεις και οι συνεχείς επιδείξεις των τιμών παραμέτρων. Οι διαδικασίες οργανώνονται στις επιλογές σύμφωνα με τις ομάδες λειτουργίας. Περίπου ECU έχουν τις μεταβλητές παραμέτρους που μπορούν να είναι χρήση για να ρυθμίσουν ή να προσαρμόσουν ορισμένες λειτουργίες. Τα ECU της VOLVO έχουν συχνά δύο τύπους παραμέτρων: Παράμετροι πελατών και paameters οχημάτων.

  Ρυθμίσεις και βελτιώσεις

  - Υποστήριξη για τα νέα μοντέλα: ΛΦ και????????
  - Ο διάλογος επιλογής στις επιλογές εργαλείων έχει ενημερωθεί.
  - Οι με το χέρι εισαγμένες σειρές πλαισίων επικυρώνονται στον τοπικό υπολογιστή.
  - Δυνατότητα να διορθωθούν οι τιμές παραμέτρου που είναι ανακριβείς σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Οι παράμετροι με τις τιμές που είναι άκυρες είναι μαρκαρισμένες με το κόκκινο χρώμα. Προηγουμένως, αυτή η κατάσταση προκάλεσε ένα λάθος που παρεμπόδισε τον προγραμματισμό παραμέτρου.
  - Το εργαλείο γραφείων βοήθειας ενημερώνεται. Οι ενέργειες 1 - τηλεφωνικοί κατάλογος και 3 αναπροσαρμογών - τύπος σύνδεσης αλλαγής βρίσκονται κάτω από 1 - κεντρικές τοποθετήσεις επικοινωνιών.
  - Οι εκστρατείες που έχουν μεταφορτωθεί στον ενδιάμεσο τρόπο αποθήκευσης αλλά δεν αναφέρονται, μετά από 30 ημέρες, θα αναφερθούν όπως δεν εκτελούνται για λόγους ασφάλειας.
  - Εάν ο αριθμός μερών υλικού στη μονάδα ελέγχου διαφέρει από τον αριθμό μερών υλικού που αποθηκεύεται στα κεντρικά συστήματα, VCADS υπέρ θα ελέγξει αυτόματα εάν υπάρχει μια κατάλληλη εξάρτηση μετατροπής διαθέσιμη. Εάν αυτό συμβαίνει, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται ζητώντας από το χρήστη για να τρέξει την εξάρτηση μετατροπής.
  - Νέα διαδικασία για τη μεταφόρτωση των νέων εκδόσεων VCADS υπέρ.
  - Εάν υπάρχει αχρησιμοποίητο ή μη καταγγελθε'ν λογισμικό που αποθηκεύεται στην ενδιάμεση αποθήκευση, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί και θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες.
  - Κείμενο βοήθειας που ενημερώνεται με τις οδηγίες για τον προγραμματισμό παραμέτρου από τα πρότυπα, το νέους διάλογο επιλογής και τις πληροφορίες για τη νέα λειτουργία στην ενδιάμεση αποθήκευση.
  - Ο χειρισμός εκστρατείας θα αναφερθεί από τώρα αφότου τελειώνουν τον προγραμματισμό και όχι στην επόμενη επικυρωμένη σύνδεση στα κεντρικά συστήματα.
  - Η εξάρτηση μετατροπής λειτουργίας έχει χωριστεί σε δύο διαδικασίες: Εξάρτηση μετατροπής και βοηθητική εξάρτηση.
  - Σχετικές με οι τον παλμογράφο διαδικασίες για το ειδικό εργαλείο 88890040 έχουν ενημερώσει το λογισμικό παλμογράφων.
  - Εργαλείο υποστήριξης 9998555 και 88890020

  Περιεχόμενο συσκευασίας:

  1. Μονάδα επικοινωνίας, που συνδέεται μεταξύ του VCADS το υπέρ εργαλείο και την υποδοχή επικοινωνίας οχημάτων.
  2. Μονάδα διαγνωστικά σκοινιά επικοινωνίας επέκτασης συνδετήρων 25P σύνδεσης VCADS.
  3. RS232. Από την επικοινωνία η μονάδα VCADS και καλώδιο PC
  4. διαγνωστικός προσαρμοστής 6 καρφιτσών, για τη VOLVO Penta.
  5. Προσαρμοστής για το EDC. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο επικοινωνίας καρφιτσών 9⠀  “ στο όχημα EDC πριν το 1994.
  6. Προσαρμοστής για DXI. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο καρφιτσών 12⠀  “ στο όχημα DXI (VF627).
  7. διαγνωστικός προσαρμοστής 9 καρφιτσών, για τα οχήματα που χτίζονται από τον Ιανουάριο του 1999. (Ισχύει μόνο για τα βορειοαμερικανικά πρότυπα).
  8. Καλώδιο για τη σύνδεση μεταξύ της μονάδας επικοινωνίας και της εξόδου επικοινωνίας οχημάτων. OBD-συνδετήρας VOLVO???????? και ΛΦ, DXI. (88890018)
  9. Καλώδιο για τη σύνδεση μεταξύ της μονάδας επικοινωνίας και της εξόδου επικοινωνίας οχημάτων. ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ B12 της VOLVO OBD-συνδετήρων (9998960)
  10.14 διαγνωστικός προσαρμοστής καρφιτσών, για την κατασκευή της VOLVO.
  11.Adapter για τα ABS. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για τη μαύρη έξοδο επικοινωνίας καρφιτσών 8⠀  “ στο όχημα πριν το 1998.
  12. DellD630 lap-top

  Στοιχεία επικοινωνίας
  JIU TECH Enterprise Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.Sara

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Volvo Vcads

  ECU φορτηγών προγραμματισμού VOLVO VOLVO Vcads VOLVO Encryptor/Decryptor + PTT 2.0 + Dev2tool

  DPA της VOLVO Penta έκδοση με τη βιομηχανική διάγνωση μηχανών της VOLVO

  2013 PTT 2.01 VOLVO Vcads υπέρ 3.01 VOLVO Vocom 88890300 με CF29 το lap-top

  VOLVO Vocom 88890300 με πλήρη 5 καλώδια για τη διάγνωση φορτηγών της VOLVO Vcads

  Ανιχνευτής εκσκαφέων

  Ο Δρ ZX Hitachi διαγνωστικός ανιχνευτής εκσκαφέων για τον έλεγχο των κωδίκων αποτυχίας

  Το επαγγελματικό πετρελαιοκίνητο φορτηγό ανιχνευτών εκσκαφέων εντοπίζει το εργαλείο

  Η πλήρης καθορισμένη Cummins Insite Inline5 + lap-top + Calterm για τον ανιχνευτή εκσκαφέων

  Ανιχνευτής 88890300 εκσκαφέων της VOLVO Vocom διεπαφή επικοινωνίας

  Forklift διαγνωστικά εργαλεία

  Forklift εξαρτήσεων JUDIT 4 Jungheinrich κιβωτίων Incado Judit οι διαγνωστικές μηχανές διαβάζουν τις παραμέτρους αλλαγής

  Linde BT forklift φορτηγών αρχικό Canbox USB κιβώτιο υπηρεσιών προσαρμοστών γραμμών καλωδίων γιατρών διαγνωστικό

  Linde Canbox Forklift πολυ γλώσσα διαγνωστικών εργαλείων, βαρέων καθηκόντων ανιχνευτής φορτηγών

  Ακόμα forklift canbox αρχικό κιβώτιο διεπαφών διαγνωστικών εργαλείων κιβωτίων 50983605400 φορτηγών μπορεί να μεταφέρει τη γραμμή

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βαρύ δασμού φορτηγό διαγνωστικών Scanner προμηθευτής. © 2011 - 2020 truckdiagnosticscanner.com. All Rights Reserved.