No.16 κτήριο, βιομηχανικό πάρκο Tongfu, περιοχή Nanshan, Shenzhen, Κίνα.

Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

  • Mitchell ondemand 5 2010 version
  • Mitchell ondemand 5 2010 version
 • Mitchell ondemand 5 2010 version

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Jiutech
  Πιστοποίηση: CE & FCC

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο πακέτου
  Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
  Όροι πληρωμής: T/T, γραμμάριο χρημάτων
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Έκδοση του Mitchell ondemand 5 2010

  Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

  Mitchell, λύσεις απόδοσης για την αυτόματη σύγκρουση και τις ιατρικές βιομηχανίες αξιώσεων.

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ βάση δεδομένων επισκευής του Mitchell, η ακρίβεια σύμφωνου με το αρχικό εγχειρίδιο συντήρησης (λίγο περισσότερο ακριβές από το αρχικό εγχειρίδιο, επειδή στη διαδικασία έκδοσης που διορθώνεται το αρχικό εγχειρίδιο συντήρησης στα πολλά λάθη), και για να διατηρήσει το μοναδικό ύφος και το σύστημα ερώτησης βάσεων δεδομένων του Mitchell
  Η βάση δεδομένων του Mitchell έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
  1. Πλούσιοι στο περιεχόμενο και την ακρίβεια
  Η βάση δεδομένων περιέχει από το 1983 μέχρι σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ασία και σε όλο τον κόσμο 51 αυτοκινητικοί κατασκευαστές σχεδόν 5, 000 πρότυπο των στοιχείων συντήρησης. Επιλέγετε ακριβώς την εποχή παραγωγής του οχήματος, κατασκευαστές, συντήρηση των οχημάτων για να εισαγάγετε τον κατάλληλο κατάλογο, ο κατάλογος σε ένα διαφορετικό πρότυπο συντήρησης σύμφωνα με τη μηχανή, τύπος μετάδοσης, τα κ.λπ. έχουν μια πιό λεπτομερή ταξινόμηση του διαφορετικού, έτσι βρίσκετε τις πληροφορίες γρηγορότερα, πιό εξακριβωμένες.
  Εάν δεν μπορείτε να καθορίσετε την ηλικία του αυτοκινήτου, διαμορφώστε, η βάση δεδομένων παρέχει επίσης μια αποκωδικοποίηση 17 ναυπηγείων (VIN - αριθμός αναγνώρισης οχημάτων) των πληροφοριών. Βρήκατε ακριβώς το αυτοκίνητο 17 ναυπηγεία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε ακριβώς τις λεπτομερείς παραμέτρους του αυτοκινήτου.
  Ο πρότυπος ακριβής προσδιορισμός θέσης βάσεων δεδομένων του Mitchell στο «πρότυπο έτος», που εξασφαλίζουν πολύ την ακρίβεια των πληροφοριών, οι οποίες είναι ένα κοινό βιβλίο στα στοιχεία αγοράς δεν μπορούν να συγκριθούν, το οποίο είναι το στοιχείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ηλεκτρονικό συντήρησης και το πλήρες μονοπώλιο των σημαντικότερων λόγων.

  2. Ένα πλήρες και ενοποιημένο κύκλωμα
  Στη βάση δεδομένων κάθε πρότυπο έχει ένα 40-80 σύστημα, κύκλωμα, και το σωστό διάγραμμα κυκλώματος μιας καρφίτσας για κάθε υπολογιστή, κάθε γραμμής του καθορισμού και του χρώματος έχει περιγραφεί. Επειδή όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων για να παρέχουν τις πληροφορίες για τα διαφορετικά σχήματα, που λαμβάνουν υπόψη την ευκολία του πελάτη, Mitchell δεν συμπάθησαν τις άλλες επιχειρήσεις που ανιχνεύουν απλά κάτω από τη γραφική παράσταση, αλλά για να επαναχρησιμοποιήσουν το σχέδιο CAD, έτσι ώστε όλο το σαφές και ακριβές ύφος κυκλωμάτων, που ενοποιείται, εύκολο στην επιθεώρηση. Κύκλωμα του Mitchell μέχρι 10 μερικά από το αρχικό σύστημα, ανάλυση κυκλωμάτων, που αποσύρεται σε ένα 2-3 κύκλωμα, ανάγνωση καταλληλότερη. Με άλλα λόγια, εφ' όσον μπορείτε να διαβάσετε ένα πρότυπο του κυκλώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βάση δεδομένων όλων των προτύπων του κυκλώματος για την ανάλυση, διάγνωση.

  3. Λεπτομερής και ακριβής χάρτης θέσης των ηλεκτρικών συστατικών
  Τα σημερινά οχήματα είναι όλο και περισσότερο σύνθετα, όλο και περισσότερα ηλεκτρονικά συστατικά, και οι μεγαλύτερες δομικές διαφορές στα διαφορετικά αυτοκίνητα. Το προσωπικό συντήρησης είναι συχνά ανίκανο να καθορίσει τη θέση ενός ηλεκτρονικού συστατικού ανίσχυρου. Η βάση δεδομένων παρέχει τη θέση των ηλεκτρικών συστατικών για όλα τα πρότυπα, εκτός από τις περιγραφές κειμένων, αλλά και συνοδευόμενος από τα διαγράμματα, σαφής, εύχρηστα.

  4. Διάγραμμα και παράμετροι αποσύνθεσης μερών
  Για κάθε τύπο αυτοκινήτου, η βάση δεδομένων του Mitchell, όχι μόνο η κατεδάφιση ποικίλων βημάτων εγκαταστάσεων συνελεύσεων λεπτομερώς, αλλά και μια σαφής και ακριβής μέρη άποψη των παραμέτρων της αναφοράς, καθιστά το όχημά σας καταλληλότερο και γρηγορότερο.

  5. Το τεχνικό δελτίο υπηρεσιών είναι η ουσία της βάσης δεδομένων του Mitchell
  Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν παραγάγει τα πρότυπα για κάθε χρόνο έναν μεγάλο αριθμό τεχνικού δελτίου υπηρεσιών που εκδίδεται, που καλύπτει ποικίλες πιό πρόσφατες τεχνολογίες στις πληροφορίες οχημάτων, όπως οι συμβουλές συντήρησης, οι πληροφορίες ανάκλησης ασφάλειας, κ.λπ., για να επισκευάσουν το εργαστήριο χρήσιμο. Στη βάση δεδομένων του Mitchell, μπορείτε καθένας να βρείτε στη συνέλευση, αντίστοιχα, με το συνέλευση-σχετικό τεχνικό δελτίο υπηρεσιών, αλλά και μπορείτε ταυτόχρονα να ψάξετε όλο το τεχνικό δελτίο υπηρεσιών, τη σαφήνεια, εύχρηστη.

  Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

  Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

  Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

   

  Έκδοση ondemand 5 2010 Mitchell

  Στοιχεία επικοινωνίας
  JIU TECH Enterprise Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.Sara

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Volvo Vcads

  ECU φορτηγών προγραμματισμού VOLVO VOLVO Vcads VOLVO Encryptor/Decryptor + PTT 2.0 + Dev2tool

  DPA της VOLVO Penta έκδοση με τη βιομηχανική διάγνωση μηχανών της VOLVO

  2013 PTT 2.01 VOLVO Vcads υπέρ 3.01 VOLVO Vocom 88890300 με CF29 το lap-top

  VOLVO Vocom 88890300 με πλήρη 5 καλώδια για τη διάγνωση φορτηγών της VOLVO Vcads

  Ανιχνευτής εκσκαφέων

  Ο Δρ ZX Hitachi διαγνωστικός ανιχνευτής εκσκαφέων για τον έλεγχο των κωδίκων αποτυχίας

  Το επαγγελματικό πετρελαιοκίνητο φορτηγό ανιχνευτών εκσκαφέων εντοπίζει το εργαλείο

  Η πλήρης καθορισμένη Cummins Insite Inline5 + lap-top + Calterm για τον ανιχνευτή εκσκαφέων

  Ανιχνευτής 88890300 εκσκαφέων της VOLVO Vocom διεπαφή επικοινωνίας

  Forklift διαγνωστικά εργαλεία

  Forklift εξαρτήσεων JUDIT 4 Jungheinrich κιβωτίων Incado Judit οι διαγνωστικές μηχανές διαβάζουν τις παραμέτρους αλλαγής

  Linde BT forklift φορτηγών αρχικό Canbox USB κιβώτιο υπηρεσιών προσαρμοστών γραμμών καλωδίων γιατρών διαγνωστικό

  Linde Canbox Forklift πολυ γλώσσα διαγνωστικών εργαλείων, βαρέων καθηκόντων ανιχνευτής φορτηγών

  Ακόμα forklift canbox αρχικό κιβώτιο διεπαφών διαγνωστικών εργαλείων κιβωτίων 50983605400 φορτηγών μπορεί να μεταφέρει τη γραμμή

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βαρύ δασμού φορτηγό διαγνωστικών Scanner προμηθευτής. Copyright © 2011 - 2019 truckdiagnosticscanner.com. All Rights Reserved.